Új jelszó kérése
Hírlevél
BabaBoltok

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 

Telefonszám: +36 70 565 2024

      Telefonos ügyfélszolgálatunk  hétköznapokon 9.00-17.00-ig áll rendelkezésükre.

e-mail: info@babakocsigyar.hu

Budapesti Babaáruház címe:

ÚJ BABAÁRUHÁZ 500 m2-en!

bababolt Budapest, bababolt Budapest

Budapest Home Center Babaáruház

Budapest, 17. kerület, Pesti út 237. 
(a Diego-val szemben)

Nyitvatartás:

H-K-Sz-Cs-P-Szo 10:00-19:00

Térkép->>> 

Párkányi BabaBolt címe:

ÚJ BOLT, 200 m2-en!

bababolt Párkány, bababolt Esztergom

Párkány Nánai út 36.

Nyitvatartás:

K-Sz-Cs-P: 12:00-18:00

Szo: 9:00-14:00

Térkép->>> 

   

Minden termék raktárról, azonnal!

BabakocsiGyár központ

A termékeink a boltjainkban és a webáruházunkban is megvásárolhatóak!

  

Ennyi ember nem tévedhet:

Akik már minket választottak!

BabakocsiGyár referenciák

Miért válasszon minket?
  • Minőség és Garancia
  • A termékeken nincs kiskereskedelmi árrés
  • Közvetlenül a gyártó képviselőjétől
  • Megbízható, magas minőségű termékeket kínálunk.
  • Ingyenes házhozszállítási lehetőség
  • Folyamatosan fejlesztjük áruházunkat
  • Nyitottak vagyunk a vevők kérései felé
  • Folyamatosan igyekszünk bővíteni kínálatunkat
  • Boltjainkban is megvásárolható
  • Minden raktárról, azonnal
    Házhozszállítás

    A futárnak fizethet:

    Készpénzben vagy bankkártyával is!

    Logisztikai partnerünk:

    További információk itt ->>>

    Szavazás
    Milyen ajándéknak örülnél (örültél) a legjobban egy babaváró bulin?
    babaruha
    játék az újszülöttnek
    pelenka
    kismama ruha
    bébiőr / légzésfigyelő
    cumi, cumisüveg
    játszószőnyeg
    babakocsi
    bababútor
    babaszoba dekorációjával kapcsolatos termék
    vásárlási utalvány
    készpénz
    egyéb
    Termékajánló
    Partnereink
    Fizetési megoldás
    Tanúsítvány
    SSL Certificate

    MTI

    Pénznem váltás

    Babakocsi akció

     

    MamaKiddies Prado Lux multifunkciós babakocsi

    referenciák

    A BabakocsiGyár.hu Baba-Mama Magazinja, hírek, tesztek, videók érdekességek

    2016.06.28 13:23
    Megfontolandó lenne a várandósok HIV-szűrésének lehetősége a szakember szerint

    kismama vizsgálat

    Az elmúlt években sem csökkent a HIV-fertőzöttek száma Magyarországon, és júniusig az idén már nyolcan haltak meg a fertőzés nyomán kialakuló AIDS-ben, míg tavaly egész éven tizenegyen - mondta el Szlávik János, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház (ESZSZK) infektológus főorvosa egy keddi, budapesti sajtótájékoztatón.

    Jelezte, hosszú évek óta idén volt az első olyan eset, amikor egy újszülött HIV-fertőzötten született, és így derült ki az anya fertőzöttsége is. "Az ilyen esetekből egy is sok" - fogalmazott a szakember, és véleménye szerint a HIV-szűrést - lévén nem egy drága eljárás - érdemes lenne beépíteni a terhesgondozáson részt vevők egyéb szűrései közé.

    Az elmúlt évben találtak olyan beteget, aki valószínűleg intravénás kábítószerhasználat közben fertőződött meg, és férfi és női prostituáltak közül is jelentettek eseteket; e két csoportba tartozók eddig Magyarországon nem tartoztak a rizikócsoportba - mondta a szakember. Az új fertőzöttek száma minden évben 200-300, és ezzel Magyarország még mindig az alacsonyan fertőzött országok közé tartozik, azonban a helyzettel mindenképpen foglalkozni kell. A környező országok közül Ukrajnában és Oroszországban drámai a helyzet a fertőzöttek számát tekintve - fűzte hozzá.

    Mint Szlávik János fogalmazott, drámaian emelkedik a fiatalok körében a szexuálisan átvihető betegségek száma, a korábbi évekhez képest 50 százalékkal nőtt a vérbaj és 30 százalékkal a kankó (gonorrhoea) előfordulása. Úgy vélte, az emelkedés azt mutatja, hogy a fiatalok nem törődnek a szexuális úton terjedő fertőzésekkel, köztük az AIDS-sel sem, "elmúlt az AIDS miatti félelmük" - tette hozzá. Felhívta a figyelmet, hogy nyáron a fesztiválok jó alkalmat teremthetnek az alkalmi szexuális kapcsolatra, ami növeli a fertőzés veszélyét. Mint mondta, a fesztiválokra kitelepülő HIV-szűrést is végző állomások igen népszerűek a fiatalok körében, a Sziget Fesztiválon kilenc éve nem találtak magyar HIV-fertőzött fiatalt. Szlávik János elmondta, Magyarországon nagyjából 80 ezer HIV-szűrést végeznek évente, ez a tízmilliós lakosságszámhoz képest elenyésző, ráadásul ezen vizsgálatok egy része a kötelező eljárásrendben (véradás, a börtönszűrések és a menekültek szűrése) elvégzett szűrővizsgálat. Kiemelte, sokkal több embernek kellene szűrésre járnia, hiszen ha ki is derül, hogy valaki HIV-fertőzött, a rendelkezésre álló gyógyszerekkel megelőzhető az AIDS-stádium kialakulása.

    "Ma már az AIDS nem halálos betegség, ha valaki időben megtudja magáról, hogy HIV-fertőzött" - mondta a szakember. Magyarországon nagyjából négy-ötezer ember él, aki nem tudja magáról, hogy HIV-fertőzött, HIV-vel 1700-1800 beteget kezelnek. Pék Tamás, az ESZSZK infektológus szakorvosa arról beszélt, Magyarországon eddig két gyermek született HIV-pozitívként, és 12 gyermeket kezelnek HIV-vel, a becslések szerint pedig 50-60 gyermek élhet fertőzöttként. A szakember is azon az állásponton volt, hogy megfontolandó lenne a várandósok HIV-szűrésének lehetősége. Szlávik János szerint jó lenne, ha külföldi mintára, a patikákban is lennének olyan gyorstesztek, amelyekkel a HIV-fertőzés kimutatható. A szakember azonban azt ajánlja, hogy aki a rizikócsoportok valamelyikébe tartozik, vagy rendszeresen más-más partnerrel létesít szexuális kapcsolatot, az mindenképpen évente menjen el HIV-szűrésre, ami anonim módon történik.